Srnčí chrbát

11.01.2018

Potrebujeme:

1 BB puding

1 vajce

200 g práškový cukor

2 1/2 PL kakao

rumová aróma

piškóty

palmarín (hera)

Postup:

Do hrnca roztopíme palmarín (heru). Pridáme práškový cukor, uvaríme do masy. Pridáme BB puding a na miernom plameni pridávame aj ostatné suroviny. Pokiaľ veľmi zhustne môžme rozmiešať mliekom. Hotovú masu zlejeme do srnčieho chrbáta vystlaného fóliou. Na hmotu dáme piškóty a opäť zalejeme hmotou. Tento postup opakujeme až do vrchu formy. Posledná vrstva má byť čokoládová hmota. Prikryjeme fóliou a dáme stuhnúť do chladničky. Po stuhnutí vyberieme z formy a rozrežeme.

© 2018 Maškrtník. Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky