Slonie žrádlo

10.02.2018

Potrebujeme:

300g mäkkej salámy

4 vajcia uvarené na tvrdo

4 kyslé uhorky

1 cibuľa

majonéza

3 PL oleja

3 PL kečupu

3 PL horčice

1,5 PL worčestrovej omáčky

1,5 PL sójovej omáčky

soľ, korenie

Postup:

Olej, kečup, horčicu, sójovú a worčestrovú omáčku varíme 2 minúty spolu s korením a soľou. Necháme vychladnúť. Medzitým si nakrájame na hrubé rezance salámu, vajcia, uhorky, cibuľu, môžeme pridať aj kukuricu, čerstvé rajčiny, tvrdý syr,.... Zmiešame s nálevom, pridáme majonézu a dáme do chladničky. Podávame s opečeným toastovým chlebom alebo s bagetami.




© 2018 Maškrtník. Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky