Hnetený jablkový koláč

20.01.2018

Potrebujeme:

Cesto:

1/2 kg polohrubej múky

6 lyžíc práškového cukru

1 smetol

2 vajcia

prášok do pečiva

Plnka:

1 kg strúhaných jabĺk

škoricový cukor

2 lyžice kryštálového cukru

Postup:

Všetky suroviny si vypracujeme na cesto, rozdelíme na dve časti. Jednu časť vyvaľkáme a položíme na vymastený plech. Na cesto dáme jablká zmiešane so škoricovým a kryštálovým cukrom. Druhé cesto vyvaľkáme a položíme ho na jablká. Pečieme do hneda.

© 2018 Maškrtník. Všetky práva vyhradené.
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky